Doe de ‘Tour de Twence’ busexcursie op 16 september

6-sep-2017
Op 16 september a.s. houden bedrijven op industrieterrein Twentekanaal de Open bedrijvendag. Twence laat met de busexcursie 'Tour de Twence' graag zien hoe het bijdraagt aan vergroening van de regio! Deze busexcursie start alleen bij P-terrein Thales.

De timing is uitdagend, want juist dat weekend is er een grote onderhoudsstop in de afvalenergiecentrale. Ook worden dat weekend zo’n 600 vrachten bodemassen vanaf Twence naar het spoorwegviaduct in Deurningen gebracht voor fundering. We hebben daarom gekozen voor excursies per bus om geïnteresseerden op een veilige en leuke manier een kijkje achter de schermen te gunnen.

In-/uitstappen alleen op P-terrein Thales
Belangstellenden kunnen zich melden bij de informatiestand van Twence op het parkeerterrein (aan de Robijnstraat) van Thales. Alleen daar is het mogelijk om in- of uit de bus te stappen. De busexcursie rijdt over het terrein van Twence, langs en door installaties.

Tijdschema en -duur
Er rijden per uur vijf bussen tussen 10-16 uur. De excursie duurt ongeveer een uur. Uitstappen onderweg is om veiligheidsredenen niet mogelijk.