Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij Twence werken wij veilig, of wij werken niet. Dit geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor bezoekers. Op de terreinen van Twence gelden strikte veiligheidsvoorschriften.

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Op grote delen van ons terrein en in onze installaties is het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. Wat waar verplicht is wordt aangegeven op borden. Wie Twence bezoekt maar niet beschikt over eigen juiste beschermingsmiddelen, kan deze lenen bij onze receptie. Wij maken op ons terrein gebruik van de volgende beschermingsmiddelen:

  • Veiligheidshelm
  • Veiligheidshesje
  • Veiligheidsbril
  • Veiligheidsschoenen
  • P3 mondkap
Lees meer

Bezoekers

U dient zich te melden bij onze receptie. Daar ontvangt u een toegangspas . Op het Twence-terrein en in de installaties bent u altijd onder begeleiding van een Twence-medewerker.

De minimum leeftijd voor toegang tot het Twence-terrein is zestien jaar. Voor kinderen onder de zestien, die op afspraak bij Twence komen voor een excursie, gelden afwijkende regels. Voor excursies gelden afwijkende regels. Klik hier voor meer informatie.

Contractors

Meer informatie over veiligheidsaspecten voor contractors vindt u hier.

Incident

In geval van een incident dient u de aanwijzingen van de bedrijfshulpverleners van Twence op te volgen.

Mocht u zelf betrokken raken bij een incident of iets signaleren, neem dan direct contact op met de centrale controleruimte van Twence: +31 (0)74-2404555.

Veiligheidsfilm en toets

Wie in onze installaties werkzaamheden verricht, kan pas aan de slag ná het zien van onze veiligheidsfilm en het succesvol afronden van de aansluitende toets. Klik hier voor de veiligheidsfilm en de toets.