Inloopmiddag Twence

Wil jij weten welke technische uitdaging bij jou past? Kom dan langs op onze inloopmiddag. Zo weet je snel of Twence en jij een match zijn!

Eerstvolgende inloopmiddag:
Donderdag 25 mei 2023 van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Technisch MBO Trainee 1 M

Wij organiseren regelmatig inloopmiddagen voor mensen die interesse hebben in Twence als werkgever. Deze inloopmiddagen vinden plaats op onze locatie aan de Boldershoekweg 51 in Hengelo. Tussen 16.00 uur tot 18.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met één van onze medewerkers en ons bedrijf.

Interesse?

Motivatie en gedrevenheid staan bij Twence op nummer 1. Werk jij op dit moment in één van de onderstaande disciplines? Meld je dan snel aan.

  • Procestechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Electro & instrumentatie
  • Scheepvaart
  • Autotechniek
  • Chemische technologie
  • Ander soortgelijke technische/chemische opleiding

Ben je nog bezig met je opleiding? Ook dan nodigen we je uit om je aan te melden. Wij zoeken mbo'ers, hbo'ers en wo geschoolden die een opleiding volgen in de genoemde richtingen.

Als techneut wil je graag net iets meer zien en weten van het werkveld voordat je de stap naar een nieuwe baan waagt. Bij ons krijg je dat kijkje in de high-tech installatie. Zo weet jij beter of iets bij je past, toch? Geen ingewikkelde sollicitatiegesprekken, geen formeel verhaal, wel een rondleiding als je wilt. Zo beslis jij of Twence de plek is waar jij je wilt ontwikkelen als techneut.

Openstaande vacatures

Wil je alvast weten welke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben? Klik dan op de onderstaande button.

Ga naar vacatures

Gisela Kemna Twence

Aanmelden

Meld je aan voor de inloopmiddag via de onderstaande button. We houden het klein zodat we voldoende gelegenheid hebben om al jouw vragen te beantwoorden. Dus vol = vol!

Aanmelden inloopmiddag

Heb je eerst nog een vraag? Bel Gisela Kemna, HR Adviseur, 06-11877627.

Ben je de eerstvolgende inloopmiddag verhinderd? Houd dan onze website in de gaten. Wij organiseren regelmatig nieuwe inloopmiddagen.