Even voorstellen...

Arno en Christian zijn samen het aanspreekpunt als het gaat om de commerciële vraagstukken voor de bestaande en nieuwe klanten. De kracht van Twence is dat met de verschillende entiteiten de mogelijkheid heeft om meerdere stromen te verwerken voor onze relaties. Dit zorgt ervoor dat we samen met de collega’s het proces van de aan en afvoer correct kunnen laten verlopen. Dit maakt Twence de totaalpartner uit de regio.

Twence Christian Arno cropped

Christian van Dijk

Ik ben Christian van Dijk en werkzaam bij Twence op de commerciële binnendienst per 1 juni 2021. Twence is een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar een enorme diversiteit aan werkzaamheden plaatsvindt. De aan en afvoer van de diverse producten om zoveel mogelijk grondstoffen en energie uit afval, biomassa en zon te halen, vraagt om flexibiliteit van zowel de collega’s als onze opdrachtgevers. Hierin is een goede samenwerking tussen onze afdelingen belangrijk om samen tot hetzelfde resultaat te komen.

Christian over Arno
Met Arno heb je de juiste persoon als het gaat om diverse vraagstukken. Hij is persoonlijk en oplossingsgericht voor zowel bestaande en nieuwe relaties en voor Twence.

Arno Brandwagt

Ik ben Arno Brandwagt. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij dit prachtige bedrijf als accountmanager biomassa. Ik streef samen met mijn collega’s naar een optimaal gestroomlijnde dienstverlening en daarmee een maximale toegevoegde waarde bieden voor onze relaties.

Arno over Christian

Christian is een collega waar je op kunt bouwen. Hij is initiatiefrijk, commercieel en denkt altijd in het belang van de klant. Samenwerken met Christian is erg plezierig.

"Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen bij ons terecht met vragen. Wij geven vertrouwen voor de toekomst, denken in optimalisaties en zoeken voortdurend naar passende oplossingen. Dit doen wij door het aangaan van een partnership voor langere termijn, operational excellence en customer intimacy."

Christian van Dijk & Arno Brandwagt
Organisatie Twence thumb

Direct contact

Neem telefonisch contact op door te bellen
met 074 - 240 44 44 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier

Heb je vragen aan één van onze salesmedewerkers? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen