Even voorstellen...

Janneke en Martijn zijn vanaf 2021 een saleskoppel. In het werk vullen ze elkaar goed aan, zodat alles op rolletjes loopt. Verder fungeren zij als eerste aanspreekpunt voor diverse zakelijke relaties in binnen- en buitenland. Ook zitten zij beiden in het optimalisatieteam van de TAS.

Twence Janneke Martijn cropped

Janneke Lunding

Ik ben Janneke Lunding en sinds 1 juni 2021 werkzaam bij Twence. Als Medewerker commerciële binnendienst ben ik bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Ik krijg energie van het verlenen van een goede service en het oplossen van problemen.

Janneke over Martijn
Martijn ziet kansen in plaats van problemen en is creatief in het zoeken naar (klant)oplossingen. Als persoon vind ik Martijn een fijne, sociale collega om mee samen te werken. Hij bekijkt de zaken nuchter en kalm en heeft oog voor zowel zijn collega’s als de markt.

Martijn van den Bos

Mijn naam is Martijn van den Bos. Ik werk vanaf 2020 als Account Manager bij Twence. Ik haal energie uit de interne optimalisatie van projecten en het samenwerken met andere afdelingen. Ook het ontwikkelen van acties voor klanten, het binnenhalen van nieuwe contracten en het onderhouden van contacten met onze klanten zijn taken die ik graag doe.

Martijn over Janneke

Janneke is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is zelfstandig, precies en leergierig. Naast hard werken, houdt ze ook wel van een lolletje op z'n tijd.

"Wij zijn een vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor klanten. Daardoor leren wij elkaar nog beter kennen en kunnen wij beter in elkaars behoeften voorzien. Door de afdeling en elkaar op een hoger niveau te brengen, willen we de organisatie en de dienstverlening verbeteren. Waarbij plezier in het werk en het vieren van successen niet vergeten worden. "

Janneke Lunding & Martijn van den Bos
Organisatie Twence thumb

Direct contact

Neem telefonisch contact op door te bellen
met 074 - 240 44 44 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier

Heb je vragen aan één van onze salesmedewerkers? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen