Even voorstellen...

Jeffrey en Rutger hebben een brede internationale portefeuille. Zij hebben de focus op de afvoer van diverse grondstoffen zoals vloeibare CO2, ferro’s & non ferro's, bodemassen en rookgasreinigingsresiduen. Zoek je oplossingen voor het verwerken van afvalstromen? Ook dan staan Jeffrey en Rutger je graag bij met raad en daad.

Twence Jeffrey Rutger cropped

Jeffrey Martinec

Mijn naam is Jeffrey Martinec. Ik werk vanaf 2016 met veel passie als Productmanager bij Twence. Ik krijg energie van tevreden klanten, goede resultaten en behaalde doelstellingen.

Jeffrey over Rutger
Ik werk met veel plezier samen met Rutger ter Horst. Hij heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, is bereid om mee te denken en te zoeken naar de juiste oplossing voor de klant.

Rutger ter Horst

Ik ben Rutger ter Horst. Met veel plezier werkt ik sinds 2020 bij Twence. Als fulltime Medewerker commerciële binnendienst haal ik energie uit het contact dat ik met de klanten heb. Daarnaast vind ik het een uitdaging om uitgebreide taken met een positief resultaat af te ronden.

Rutger over Jeffrey
Met Jeffrey samenwerken is altijd een feestje. Hij is doelgericht, duidelijk en een enorme doorzetter.

"Klanten kunnen ons altijd bereiken voor vragen. Wij doen er alles aan om de juiste partner in duurzaamheid te zijn, nu en in de toekomst."

Jeffrey Martinec & Rutger ter Horst
Organisatie Twence thumb

Direct contact

Neem telefonisch contact op door te bellen
met 074 - 240 44 44 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier

Heb je vragen aan één van onze salesmedewerkers? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen