Even voorstellen...

Mischa en Rianne fungeren als 1e aanspreekpunt voor Gemeenten en bieden oplossingen voor vraagstukken en problemen in de ruimste zin van het woord. Zij treden op als verbinder en klankbord in het speelveld van Twence: de markt en de gemeenten in het Euregionale gebied. Verder bestaat onze portefeuille uit diverse zakelijke relaties in binnen- en buitenland.

Twence Mischa Rianne cropped

Mischa Langevoort

Mijn naam is Mischa Langevoort. Ik werk net als mijn salespartner vanaf 2017 bij Twence. Van een goede samenwerking met mensen, het realiseren van resultaat en het vinden van oplossingen krijg ik als accountmanager positieve energie.

Mischa over Rianne
Rianne is oplossingsgericht en legt zich niet neer bij een halve oplossing. Ze is een doorzetter, kan zich echt ergens in vastbijten en wil altijd de onderste steen boven hebben. Ze is proactief en ook gewoon een prettige collega om mee te werken.

Rianne Gesing

Ik ben Rianne Gesing. Vanaf 2017 werk ik bij Twence als Medewerker commerciële binnendienst. Ik haal voldoening uit m'n werk door samen te werken aan interne- en externe doelstellingen. Daarbij vind ik een goede balans tussen het klantbelang en het belang van Twence belangrijk.

Rianne over Mischa

Mischa is pro actief, optimistisch en heeft een open houding. Dat maakt het prettig om met hem samen te werken. Met veel enthousiasme zet hij het belang van de klant altijd centraal.

"Onze doelstelling is door persoonlijke contact laagdrempelig de klant ontzorgen, waarbij bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde is. "

Mischa Langevoort & Rianne Gesing
Organisatie Twence thumb

Direct contact

Neem telefonisch contact op door te bellen
met 074 - 240 44 44 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier

Heb je vragen aan één van onze salesmedewerkers? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen