Even voorstellen...

Niek en Ellen zijn vanaf januari 2022 een saleskoppel. Doordat ze eerder samenwerkten op de binnendienst, weten ze elkaar blindelings te vinden en voelen elkaar feilloos aan. Zij zijn het aanspreekpunt voor afvalstromen die betrekking hebben voor de compostering- en vergistingsinstallatie, maar uiteraard ook voor de overige afvalstromen welke bij Twence verwerkt mogen worden.

Twence Niek Ellen cropped

Niek Schutmaat

Mijn naam is Niek Schutmaat. Ik werk vanaf 2019 bij Twence en vanaf januari 2022 in de rol van Productmanager. Van samenwerken met diverse collega's krijg ik veel energie. Door de goede werk-privé balans die Twence biedt, kan ik me optimaal inzetten om mijn functie vol passie in te vullen.

Niek over Ellen
Door onze eerdere samenwerking op de binnendienst, weten Ellen en ik elkaar goed aan te vullen. Ellen is enthousiast, flexibel en precies in haar werk. Dat maakt haar voor mij de beste salespartner.

Ellen Meijer

Ik ben Ellen Meijer. Vanaf september 2020 werk ik als Medewerker commerciële binnendienst bij Twence. Alleen op vrijdagmiddag ben ik vrij. Het persoonlijke contact met klanten vind ik erg leuk. Het ontzorgen, zoeken naar oplossingen en de bijhorende administratieve werkzaamheden spreken mij het meest aan in deze functie.

Ellen over Niek

Vanaf januari 2022 zijn Niek en ik salespartners. Niek is enorm gedreven en zeer leergierig. Omdat we weten wat we aan elkaar hebben, maakt het prettig en makkelijk om met hem samen te werken.

"Als saleskoppel stellen wij onze klanten centraal en komen gemaakte afspraken na. Wij proberen daardoor een goede relatie op te bouwen om afvalstromen en grondstoffen zo duurzaam mogelijk te verwerken."

Niek Schutmaat & Ellen Meijer
Organisatie Twence thumb

Direct contact

Neem telefonisch contact op door te bellen
met 074 - 240 44 44 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier

Heb je vragen aan één van onze salesmedewerkers? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen