'Veel vrijheid en flexibiliteit binnen een organisatie die warm aanvoelt'

Organiseren en plannen, dat is wat Mariëlle Proost vooral aansprak tijdens haar opleiding op de Hogere Hotelschool. Toch wist ze na haar studie niet goed welke werkplek bij haar paste. Ze kreeg de kans om als trainee aan de slag te gaan bij de afdeling operationele inkoop van Twence.

Marielle Proost Twence 7 thumb

Open blik en ruimte voor ontwikkeling

“Ik kon niet goed inschatten wat me te wachten stond, en ging er heel open in. Dat was begin 2018”, blikt Mariëlle terug. “Het bleek een leuke functie. Ik leerde veel nieuwe dingen en kreeg de ruimte om me te ontwikkelen. Toen er een vaste plek op de afdeling vrijkwam, solliciteerde ik daarop.”

Volop kansen

Als operationeel inkoper volgde Mariëlle twee opleidingen om haar theoretische kennis bij te spijkeren. Ze deed het werk twee jaar met veel plezier. Toch kriebelde het na een tijdje. “Toen mijn leidinggevende vroeg wat ik belangrijk vond in mijn werk, gaf ik aan dat ik graag meer met organiseren en plannen wilde doen.” En die kans kreeg ze.

Marielle Proost Twence thumb

Precies in haar straatje

“In juni 2020 kwam er een vacature voor de functie van Regisseur Facilitair. Een functie die precies bij mij past”, vertelt Mariëlle enthousiast. “Wat de functie inhoudt? Veel organiseren, regelen en plannen. Ik zorg bijvoorbeeld dat de schoonmaak aangestuurd wordt, regel kantoormeubilair, ben verantwoordelijk voor de bedrijfskleding en ben betrokken bij de toegangsbeveiliging van onze locaties. Naast mijn vaste verantwoordelijkheden, pak ik elk jaar verschillende projecten op, zoals bijvoorbeeld het realiseren van een werkplaats.” Het is een heel diverse functie. Met veel contacten met collega’s en externen.

Plezier voorop

Mariëlle heeft veel plezier in haar werk. “De samenwerking binnen Twence is heel fijn. Ik krijg alle vrijheid en flexibiliteit om mijn werk in te vullen. Mensen zijn vriendelijk en willen je altijd helpen. Zo voelt een grote organisatie toch klein en warm.”