Adviseur aandeelhoudersrelaties

Beweeg jij makkelijk in de gemeentelijke politieke omgeving? Ben je jong van geest en vertel je met passie over de doelstellingen van Twence? Dan ben jij de frisse wind waarnaar wij op zoek zijn voor de functie van Adviseur aandeelhoudersrelaties. Bij Twence werken we hybride, hebben we goede arbeidsvoorwaarden en werken we met veel plezier samen aan verduurzaming van de regio!


Vacature Twence overtuigen COX 9121

Dit vind je leuk om te doen
Als Adviseur aandeelhoudersrelaties ben je de drijvende kracht in het politiek-bestuurlijke netwerk. Je maakt verbinding en deelt met veel enthousiasme het verhaal van Twence. Daarnaast maak je een betrouwbare eerste indruk en weet je hoe je een goede relatie opbouwt met je stakeholders op gemeentelijk niveau. Je ziet het als een uitdaging om ambtenaren, raadsleden en collega’s te overtuigen, om vervolgens de gestelde ondernemingsdoelstelling te realiseren. Samen met onze aandeelhoudende gemeenten werken we aan de verdere verduurzaming van de regio. Een win-win situatie voor zowel de aandeelhouders als voor Twence.

Wat ga je doen
Als Adviseur aandeelhoudersrelaties ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, onderhouden en beheren van contacten met (potentiële) aandeelhouders. Dit draagt bij aan het verbeteren van de zichtbaarheid en dienstverlening van Twence. Daarnaast ligt de focus op het aantrekken van nieuwe aandeelhouders in het Euregiogebied. Je weet relaties te leggen en te onderhouden op gemeentelijk niveau, met als doel de interesse in het aandeelhouderschap in Twence te verkennen. Vanuit het strategisch beleidsplan ben je aanjager van initiatieven die bijdragen aan de milieudoelstellingen van aandeelhouders. Deze initiatieven bieden daarnaast een maatschappelijke toegevoegde waarde aan Twence en de aandeelhoudende gemeenten.

Hierin herken je jezelf

 • Je hebt hbo/hbo+ werk- en denkniveau, (minimaal hbo-diploma richting bestuurskunde/bedrijfskunde);
 • Je hebt 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke setting;
 • Je beheerst de Duitse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in kei in netwerken;
 • Je bent je bewust van de politieke context waarin je werkt;
 • Je kunt goed luisteren maar praat vol passie;
 • Je bent een communicatieve topper.

Dit zoek jij verder in een baan
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring van € 3.638,- tot € 5.167,- bruto (o.b.v. 38 uur per
 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • Variabele bonus tot maximaal 6%;
 • Deelname in het pensioenfonds van het ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering, bijdrage in de premie is mogelijk;
 • Een goede werk-privébalans;
 • Goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een duurzaam bedrijf met een fijne sfeer, waar iedereen met trots bijdraagt aan het bedrijfsresultaat!

Over Twence
Twence is in handen van 15 gemeentelijke aandeelhouders in het oosten van Nederland. Twence produceert grondstoffen en energie uit afvalstromen, biomassa en andere duurzame bronnen. Wij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering in het gebruik van fossiele brandstoffen en de reductie van CO2-uitstoot.

Twence valt onder de GEO cao (Grondstoffen, Energie en Omgeving). Op dit moment wordt een landelijke wervingscampagne gevoerd. Kijk hiervoor ook eens op: werkenaaneenschonerewereld.nl of kijk op onze www.twence.nl


Gisela Kemna Twence

Ja, ik wil deze baan!

Upload je CV en motivatiebrief voor 31 december via het onderstaande formulier en solliciteer direct!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frank Siebelt, Manager Aandeelhoudersrelaties (06-20617583). Vragen over de procedure kun je stellen aan Gisela Kemna, HR adviseur (06-11877627).

Een competentievragenlijst en/of een DiSC vragenlijst kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren?

Upload je CV met motivatiebrief.

Solliciteer direct

Vermeld duidelijk naar welke functie je solliciteert

Reactie binnen 2 werkdagen