Manager Analyse en Optimalisatie

Energieke manager die samen met het team voor continue verbetering en ontwikkeling van de procesinstallaties zorgt

38 uur per week
Standplaats: Hengelo

teamplayer – verantwoordelijk – initiatiefnemer - verbinder

Jeffrey zonder Mike COX 8867

Dit krijg je bij Twence:

 • Een goed salaris (€ 4.622,- tot € 7.223,- bruto, op basis van 38 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Salarisverhoging: 3,5% in 2023 (cao);
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer € 0,35 per km met een max van € 250,- per maand;
 • Een eindejaarsuitkering van 3,25% (3,5% in 2023);
 • Een bonus tot 8% van je jaarsalaris;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering met mogelijk een werkgeversbijdrage;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

Verantwoordelijkheden
Als manager heb je de dagelijkse leiding over de afdeling Analyse en Optimalisatie. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het signaleren, analyseren en implementeren van verbeteringen aan onze installaties en bedrijfsprocessen. Als manager ben je coach, aanjager, facilitator en stimulator in de ontwikkeling van de individuele medewerkers en het team.
Je rapporteert aan de directeur Operations en je bent lid van het gezamenlijke overleg tussen directie en de managers. Samen met de andere afdelingen binnen Operations zorg je ervoor dat de bedrijfsprocessen op de meest effectieve en doelmatige manier worden bedreven. Je levert een gedragen meerjarenplan met visie, strategie, concrete doelstellingen, kostenbegroting en voorstellen tot investeringen.
Met je afdeling ben je een gedegen gesprekpartner voor de verschillende afdelingen binnen Twence. Je weet met je afdeling de juiste prioriteiten te bepalen en daadkracht te bewerkstelligen. Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijk een bijdrage te leveren om de verbeter- en (strategische) projecten te realiseren.
Je hebt kennis van en bewezen ervaring met verandertrajecten. Ook vind je het een uitdaging om de positie van Twence als producent van Grondstoffen en Duurzame Energie verder gestalte te geven.

Cultuur en Leiderschap
Met als basis onze Twence-waarden: Passie, Daadkracht en Vertrouwen, versterk je de cultuur van eigenaarschap, procesbeheersing en continu verbeteren binnen Twence. Je brengt dit over binnen jouw team. Ook binnen Twence zorg je ervoor dat dit in handelen en denken zichtbaar is. Je bent een belangrijke speler/initiatiefnemer om uitvoering te geven aan Operational Excellence.
Verder ben je een echte teamplayer, geïnteresseerd in mensen en weet je verbinding te maken en te motiveren. Je hebt plezier in samenwerken; hebt oog voor het team om je heen, maar tegelijkertijd schroom je ook niet om aan te spreken als dat nodig is.

Bert, directeur Operations
“Als Manager Analyse en Optimalisatie heb je de mogelijkheid om het verschil te maken. Samen met je team garandeer je de werking van onze bestaande én nieuwe installaties. Je levert een bijdrage aan de verdere verduurzaming van de regio.”

Dit breng jij mee:

 • WO werk- en denkniveau met minimaal een hbo-opleiding in een technische richting;
 • Relevante leidinggevende ervaring (5-8 jaar);
 • Een proactieve en doelgerichte houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden: to-the-point, onderbouwend en overtuigend;
 • Vermogen om te enthousiasmeren;
 • Het vermogen om goed te kunnen schakelen tussen de verschillende leiderschapsstijlen.

Dit leer je bij ons:

 • Werken in een omgeving waarin Operational Excellence een centrale rol speelt.
 • Hoe je als bedrijf succesvol een bijdrage kunt leveren aan een circulaire economie, door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen

Bij Twence gaat het anders

 • Afval is bij Twence niet vies; we houden het terrein en de installaties keurig schoon. Dat werkt lekker.
 • We hebben een relaxte, open en gezellige sfeer. Welkom bij de club!
 • We denken aan onze gezondheid: fruit staat voor je klaar en het hebben van een goede werkplek (thuis en/of bij Twence) vinden we belangrijk.

Daar wil je toch meer van weten?
Kijk op www.twence.nl of de film.

Img0211

Solliciteer direct

Herken je jezelf in dit profiel? Wij zien jouw cv en motivatiebrief graag verschijnen. Stuur die naar sollicitaties@twence.nl.

Heb je eerst nog een vraag? Bel Bert Zwierenberg, directeur Operations, 06-11877576. Vragen over de procedure stel je aan Gisela Kemna, HR adviseur, 06-11877627.

Een assessment, verklaring omtrent gedrag en/of een DISC-vragenlijst kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.