Medewerker logistiek

Ben jij die kwaliteitsgerichte en analytisch aangelegde teamspeler die veiligheid belangrijk vindt? Geeft het jou voldoening als de door jou gecontroleerde afvalstoffen in onze installaties zoals de verbrandingslijnen, compostering of grondstofinstallaties met de juiste kwaliteit probleemloos worden verwerkt, of als een klant onze geproduceerde producten in een perfect geladen vrachtwagen ontvangt? Dan is de functie van controleur/verlader bij het team Uitvoering & Logistiek wellicht iets voor jou!

Logistiek Medewerker 2 M

Dit vind je leuk om te doen
In je rol als controleur ontvang je de vrachtwagens met afvalstoffen voor de verschillende installaties van Twence. Je controleert de lading en documenten en toetst deze aan de contractafspraken en acceptatievoorwaarden. Deze controles zijn voornamelijk visueel, maar ook door middel van steekproeven of monstername. De verkregen gegevens verwerk je in de “”Controleursapp” via de tablet of pc. Bij afwijkingen van de controlegegevens heb je contact met de medewerkers van de binnendienst of productie om oplossingen te bespreken.

De werkzaamheden zijn ingedeeld in een werkrooster. Als je bent ingeroosterd voor de verlading, ontvang je de gearriveerde vrachtwagen die gereed staat met hulpstoffen en zorgt dat na controle, samen met de chauffeur, de silo’s veilig gevuld worden. Daarnaast worden producten uit de verschillende installaties geladen in vrachtwagens. Dit kunnen naast poeders of vaste stoffen ook vloeistoffen zijn. Je begeleidt en bedient de verschillende laad- en lossystemen en zorgt dat de administratie correct is en dat de chauffeur bij vertrek de juiste transport en product-documenten ontvangt.

Een dag als medewerker logistiek
De werkdag begint gezamenlijk met collega’s op de stortvloer. Hier worden de werkzaamheden en veiligheidsmaatregelen besproken die deze dag in de planning staan. De werkzaamheden worden normaliter uitgevoerd in een tijdsvenster van 07:00 uur t/m 19:00 uur. Vandaag ben je als verlader ingepland en ga je verschillende rest – hulpproducten verladen. Hierbij staat veiligheid voorop, denk aan alle Pbm’s en controleer ook of alle voorzieningen aanwezig zijn en gebruikt worden. Bij binnenkomst van vrachtwagen check je als eerst of alle documentatie en beladingsdocumenten correct zijn en of het overeenkomt met het te verladen product. Mocht er tijdens een verlading een verstoring ontstaan dan neem je maatregelen zoals verhelpen van de verstoring of je maakt een reparatiemelding worden in de daarvoor bestemde systemen. Als de transporten afgerond zijn laat je de locatie waar je werkzaam bent geweest schoon en 5’S achter.

Heb je interesse in de functie en stuur je jouw CV op? Dan verzorgen wij een rondleiding zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden.

Hierin herken je jezelf

 • Vmbo/mbo werk- en denkniveau technische richting met minimaal 3 jaar werkervaring,
 • In bezit van een VCA certificaat of de bereidheid om deze te behalen,
 • Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid om deze te behalen,
 • Je bent een zelfstandige werker en toont initiatief, jij weet vlot te switchen tussen situaties en taken en je bent communicatief sterk en klantgericht.
 • Je kan overweg met ICT apparatuur zoals computers, Ipads en apparatuur, en kunt kleine eerstelijns technische problemen oplossen.
 • Je kunt, naast Nederlands, goed uit de voeten met de Duitse en Engelse taal,
 • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel ingesteld, je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig je job uitvoeren.

Dit zoek jij verder in een baan
Een tijdelijke fulltime baan (38-urige werkweek) waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in onze organisatie wordt voortdurend gekeken hoe we kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie. Daarnaast biedt Twence een maandsalaris van € 2.279,- tot max. €2.974,-afhankelijk van kennis en ervaring met aanvullend uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Salarisverhoging: 0,5% per 1 november 2022 en 3,5% per 1 april 2023 (CAO).
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer € 0,35 per km met een max van € 250,- per maand.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,25% (3,5% van 2023).
 • Een bonus tot 6% van je jaarsalaris.
 • Een pensioensregeling via het ABP.
 • Direct een contract voor 1 jaar en daarna een vast contract.
 • Een studie volgen op kosten van Twence.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; je kunt bijvoorbeeld 9 weken vrij nemen. Hallo wereldreis!
 • Twence trakteert: kerstpakket en andere cadeaus, feesten, weekendjes weg en uitstapjes met collega’s.
Nieuw Logo schonere wereld 1 002

Over Twence
Twence is in handen van 15 gemeentelijke aandeelhouders in het oosten van Nederland. Twence produceert grondstoffen en energie uit afvalstromen, biomassa en andere duurzame bronnen. Wij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering in het gebruik van fossiele brandstoffen en de reductie van CO2-uitstoot.

Twence valt onder de GEO cao (Grondstoffen, Energie en Omgeving). Op dit moment wordt een landelijke wervingscampagne gevoerd over werken in onze sector. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar maakwerkvaneenschonerewereld.nl of kijk eens rond op onze website www.twence.nl.

Gisela Kemna Twence

Solliciteer direct

Wij zien jouw cv en motivatiebrief graag verschijnen. Stuur die naar sollicitaties@twence.nl.

Een medische aanstellingskeuring maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Harm Brummer (06-11877661). Vragen over de procedure kun je stellen aan Gisela Kemna, HR-adviseur (06-11877627).