Tactisch inkoper

Pak jij zelfstandig (inkoop)projecten op en krijg je energie van het managen van contracten? Dan is de functie van Tactisch inkoper echt iets voor jou! Bij Twence werken we hybride, hebben we goede arbeidsvoorwaarden en werken we met veel plezier en passie samen aan verduurzaming van de regio!

Inkoop Twence

Wat ga je doen?
Als Tactisch Inkoper bij Twence besteed je Europees- en meervoudig onderhands aan en voer je contractmanagement uit. Je treedt op als inhoudelijke- en procesmatige sparringpartner en zorgt ervoor dat in overleg met de strategisch inkoper de gewenste inkoopstrategie wordt vastgesteld en de beste leverancier wordt gecontracteerd. Je beheert de contractenportefeuille van verschillende afdelingen van Twence en begeleidt de afdelingen bij de implementatie en uitvoering van contracten die uit jouw eigen aanbestedingen voort komen. Je werkt samen met drie strategisch inkopers en twee operationeel inkopers.

H
oe ziet je dag eruit?
Je start de dag met het controleren van de lopende aanbestedingen op basis van de inkoopkalender. Je beantwoordt in het aanbestedingsprogramma Negometrix de vragen die door gegadigden zijn gesteld. Daarna begeleid je de schouw met potentiële leveranciers voor de verbouwing van het kantoor.
’s Middags spreek je samen met de afdeling Facility de aanbestedingsbeoordeling voor het wagenpark door, waarna je de voorgenomen gunning in Negometrix definitief maakt. Jij hebt hen daarvoor begeleid bij het opstellen van de bestekken en de KPI’s voor deze aanbesteding. Dan belt er nog een collega dat een installateur zijn afspraken niet nakomt. Je belt met de accountmanager van het installatiebedrijf om het conflict op te lossen. Je signaleert hierbij een ontwikkelpunt voor het contractmanagementproces en bespreekt dit tijdens het eerstvolgende inkoopoverleg.

Welke resultaten lever je?
Je zorgt er voor dat het inkoopproces efficiënt en effectief is gecoördineerd zodat de best passende leveranciers zijn geselecteerd, de contracten optimaal worden benut en een bijdrage wordt geleverd aan de Twence-doelstellingen.

Wij vragen:

 • Minimaal hbo-diploma en Nevi 1 en of 2 of vergelijkbaar;
 • Éen tot vijf jaar ervaring op een inkoopafdeling;
 • Werkervaring bij voorkeur binnen een technische omgeving en kennis van de aanbestedingswet;
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en omgevingsbewustzijn;
 • Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, initiatiefrijk.


Wij beiden:

 • Maandsalaris (o.b.v. 38 uur) varieert tussen € 3.638,- en € 5.167,-
 • Jaarlijkse bonus tot 6%;
 • Eindejaarsuitkering 3,25%;
 • Aangesloten bij het ABP-pensioenfonds;
 • Budget werkkostenregeling wordt onder medewerkers verdeeld;
 • Financiële bijdrage mogelijk in collectieve ziektekostenverzekering;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een baan waarin je kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.


Gisela Kemna Twence

Solliciteer direct

Wij zien jouw cv en motivatiebrief graag verschijnen. Stuur die naar sollicitaties@twence.nl.

Gesprekken kunnen buiten kantoortijden plaatsvinden. Een competentievragenlijst en/of een DiSC vragenlijst kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Petra Koster (06-11877550) of Coen Kupper (06-11877605).