Improvement Engineer (32-40 uur)

Wil jij met jouw Lean Black Belt graag technische processen aanpakken en verbeteringen realiseren? Zit continu verbeteren en techniek in je DNA? Dan is de functie van Improvement Engineer iets voor jou!

Werken bij Twence ontwikkelen thumb

Wat ga je doen
Als Improvement Engineer ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren van de processen binnen de afdeling Operations. Je bent een essentiële speler in de verdere uitrol van het meerjarige Lean-traject. Je rapporteert resultaten en voortgang van de diverse verbeterprojecten. Ook coördineer en train jij de interne organisatie in de toepassing van Leanconcepten en -tools. We willen continu verbeteren en daarin pak jij jouw voortrekkersrol en ben je eerste aanspreekpunt. Een aantal collega’s wordt opgeleid tot Green Belt, jij begeleidt ze hierin.

Je bent in staat om de organisatie te motiveren om deel te nemen aan het meerjarige Lean traject. Hierbij ben je in staat key-functionarissen “uit te dagen” als het om Lean / continu verbeteren gaat. Daarvoor is het belangrijk dat je makkelijk contact maakt met alle lagen en functionarissen in de organisatie.

Als expert op gebied van verschillende analyse methoden weet je als geen ander incidenten of technische vraagstukken met betrokken kennisdragers te ontleden en te vertalen naar verbeteracties. Door jouw verbindende kwaliteiten en doorzettingsvermogen weet je daarbij het maximale resultaat te behalen.

Als Improvement Engineer maak je deel uit van de afdeling Analyse & Optimalisatie en rapporteer je aan de manager Analyse & Optimalisatie. Jouw werkveld ligt primair bij de afdeling Operations (+/- 150 FTE). Je opdrachtgevers zullen in de meeste gevallen de verschillende operationele managers en/of de directeur Operations zijn.

Wij vragen

 • Hbo/wo werk- en denkniveau, met minimaal een hbo-diploma;
 • Afgeronde Lean Black Belt opleiding;
 • Aantoonbare ervaring met het leiden van cultuur- en verbeterprocessen in een (volcontinue) proces/productie organisatie;
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden;
 • Je weet mensen te beïnvloeden en te enthousiasmeren;
 • Jouw drive leidt tot het gezamenlijk behalen van resultaten..

Wij bieden
Een baan waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in onze organisatie wordt voortdurend gekeken hoe we kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie.

Met aanvullend uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Aangesloten bij het pensioenfonds van het ABP;
 • Aanvullende variabele beloning tot 6%;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Volop ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden.
Gisela Kemna Twence

Ja, ik wil deze baan!

Upload je CV en motivatiebrief via het onderstaande formulier en solliciteer direct!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Peter Koel, Manager Analyse & Optimalisatie (06-28998307). Vragen over de procedure kun je stellen aan Gisela Kemna, HR adviseur (06-11877627).

Een competentievragenlijst en/of een DiSC vragenlijst kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren?

Upload je CV met motivatiebrief.

Solliciteer direct

Vermeld duidelijk naar welke functie je solliciteert

Reactie binnen 2 werkdagen