Werkvoorbereider WTB

Ligt jouw passie in het in een prima conditie houden van onze installaties? Word jij er blij van om als een spin in het web de werkzaamheden te coördineren, te plannen en te controleren? Dan is de functie van werkvoorbereider wat voor jou!


Vacature Werkvoorbereider WTB

Wat ga je doen
Een goed werkende installatie is voor Twence erg belangrijk. Om onze installaties in een prima conditie te houden, is het tijdig en op de juiste wijze uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van groot belang. Hierin speel jij een belangrijke rol. De werkzaamheden worden door jou zodanig voorbereid en gepland dat de interne/externe technicus de werkzaamheden veilig en zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Samen met de collega werkvoorbereiders en planner stem je de werkzaamheden af en bepaal jij de inhoud voor de uit te voeren werkzaamheden. Je fungeert daarnaast als vraagbaak voor je collega’s en je werkt oplossingsgericht. Dit is een uitdagende baan voor een goede organisator die onder alle omstandigheden het overzicht weet te bewaren. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de orders voor periodiek onderhoud (PO) worden uitgevoerd en de opvolging van werkzaamheden is verzorgd, daarnaast draag je zorg voor de terugkoppeling van bevindingen richting de maintenance engineers.

Welke resultaten lever je
Jij bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en controleren van geplande en ongeplande werkzaamheden en je ziet er op toe dat alles veilig en ordentelijk verloopt. Daarnaast ben je intermediair tussen collega werkvoorbereiders, planner, externe partijen en uitvoerende medewerkers. Naast de technische aspecten van de werkzaamheden bepaal je ook de impact van de uitvoering van de werkzaamheden op de bedrijfsvoering.

Hierin herken je jezelf

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau in de richting WTB;
 • Je bent accuraat, pragmatisch, flexibel, daadkrachtig en analytisch;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, analyseren en je gaat voor het beste resultaat;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands is een must, Duits en Engels zijn een pré;
 • Kennis van het officepakket en ERP.


Dit zoek je verder in een baan
Een baan waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in onze organisatie wordt voortdurend gekeken hoe we kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie. Daarnaast biedt Twence een maandsalaris tot max. €4.477,- met aanvullend uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Aanvullende variabele beloning tot 6%;
 • Aangesloten bij het pensioenfonds van het ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Volop ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden.


Over Twence
Twence is in handen van 15 gemeentelijke aandeelhouders in het oosten van Nederland. Twence produceert grondstoffen en energie uit afvalstromen, biomassa en andere duurzame bronnen. Wij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering in het gebruik van fossiele brandstoffen en de reductie van CO2-uitstoot.

Wil je meer weten over onze sector? Neem dan een kijkje op www.maakwerkvaneenschonerewereld.nl.

Gisela Kemna Twence

Ja, ik wil deze baan!

Upload je CV en motivatiebrief via het onderstaande formulier en solliciteer direct!

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Eddy Meijer, Teamleider Asset Behoud (06-11877518). Vragen over de procedure kun je stellen aan Gisela Kemna, HR adviseur (06-11877627).

Een competentievragenlijst en/of een DiSC vragenlijst kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Upload je CV met motivatiebrief.

Solliciteer direct

Vermeld duidelijk naar welke functie je solliciteert

Reactie binnen 2 werkdagen