Sustainable Development Goals bij Twence

Een duurzame toekomst begint bij jezelf. Het is een taak die op ieders schouders rust. Wereldwijd. Daarom dragen wij bij aan de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling: de Sustainable Development Goals.

Sustainable Development Goals Twence thumb

Sustainable Development Goals

Nederland staat voor de uitdaging om de economie en de samenleving binnen dertig jaar vrijwel geheel CO2-neutraal te maken. Dat vraagt om nieuwe vormen van energieopwekking uit schone, duurzame bronnen. Om op gestructureerde wijze invulling te geven aan onze eigen duurzaamheidsambities en die van de wereld om ons heen, kiezen we ervoor om te werken volgens de Sustainable Development Goals (SDG’s). Twence levert een bijdrage aan 6 van de 17 duurzame doelen.

SD Gs Twence

SDG’s bij Twence

In het Strategische Beleidsplan 2020-2023 spraken we met onze aandeelhouders af dat Twence een bijdrage levert aan de Sustainable Development Goals. Dat resulteerde in een selectie van 6 doelen. Aan deze doelen hangen targets waar we jaarlijks aan willen voldoen.

De 6 doelen waar we aan werken

We zetten ons in om resultaten te behalen op de volgende doelen:

  • Doel 7: Betaalbare en schone energie
  • Doel 9: Industrie, innovatie en infrastructuur
  • Doel 11: Duurzame steden en wijken
  • Doel 12: Verantwoorde consumptie en productie
  • Doel 15: Leven op het land
  • Doel 17: Samenwerkingen rondom de doelen

Neem contact op

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over de Sustainable Development Goals? We horen graag wat je bezighoudt. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Reactie binnen 2 werkdagen
Ilse Jansink Manager Communicatie 0031 6-23379652 LinkedIn