Samen naar een duurzame regio

Duurzaamheid. Een woord dat het afgelopen decennium onze wereld is gaan domineren. Het klimaat verandert sneller dan ooit tevoren en tekorten aan grondstoffen en fossiele brandstoffen stapelen zich steeds verder op. De gevolgen hiervan hebben een grote invloed op onze samenleving en op onze natuur. Meer dan ooit is duidelijk dat de sleutel tot een betere toekomst ligt in een duurzame wereld.

Koeien

Deze wereld is ónze wereld. Wij weten als geen ander hoe we duurzame oplossingen kunnen creëren voor deze complexe vraagstukken. Uit afval, biomassa en zon winnen we grondstoffen terug en produceren we warmte, stoom en elektriciteit. Mest zetten we om in groen gas en grondstoffen voor de landbouw. CO2 vangen we af en maken we toepasbaar als grondstof voor de glastuinbouw en industrie. Met onze vooruitstrevende technologie en baanbrekende projecten dragen wij bij aan de ontwikkelingen die onze wereld nodig heeft.

Onze wereld, ónze regio
Dichtbij, want dat is waar een duurzame wereld volgens ons begint. Als publieke organisatie is er voor ons maar op één manier winst te behalen: een duurzame toekomst voor onze regio. Alles wat wij als organisatie doen draagt hieraan bij.

Samen, Twence & …
Want wij geloven dat we pas echt het verschil kunnen maken als we het samen doen. Samen met aandeelhoudende gemeenten, bedrijven en onderwijsinstellingen gaan we op zoek naar duurzame initiatieven die direct bijdragen aan een duurzame regio. Op elke hoek van deze regio liggen kansen en wij gaan ervoor om deze te benutten. We zetten onze kennis en expertise in om deze kansen om te zetten naar duurzame oplossingen. Door zelf te ontwikkelen én door anderen te adviseren, ondersteunen en begeleiden. Door te verbinden en aan te jagen stimuleren we anderen om ook bij te dragen aan een duurzame regio.

Rondleiding Twence 3b thumb

Meer weten?

Bij Twence bruist het van de activiteiten! Ga naar onze contactpagina om te ontdekken hoe je in contact met ons komt.

Contact