Werken bij Twence

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste waarde. Zij staan voor passie, daadkracht, vertrouwen. Zij maken het verschil. Als werkgever maken wij het op onze beurt weer mogelijk om voor hen het verschil te maken!

Bekijk onze vacatures

Veilig werken Twence 03

Maak jij het verschil?

We werken allen met veel passie voor ons duurzame bedrijf. We zijn daadkrachtig. En hebben vertrouwen in elkaar. Onze ontwikkelkracht leidt tot innovaties. Wil jij met ons de regio verduurzamen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij Twence werken 270 medewerkers. We vinden het belangrijk dat we goed voor elkaar zorgen. Als werkgever creëren we goede werkomstandigheden en krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Samen zetten we ons in voor een circulaire, schone en duurzame toekomst. Voor jou, voor je omgeving, voor Twence en voor Twente. Samen maken we het verschil!

Medewerkers Twence 7 thumb

Ontwikkelkansen en impact maken

We kijken altijd hoe het slimmer, beter en schoner kan. Dat vraagt om collega’s die breder kunnen kijken dan het eigen vakgebied en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie. Daarom zeggen we niet wat je gaat doen, maar stellen we liever de vraag: waar ben je goed in? En wat zou je willen doen? De dynamiek binnen en buiten ons bedrijf vraagt om het ontwikkelen van vaardigheden, continu willen verbeteren, eigen verantwoordelijkheid pakken, maar ook om kostenbewust te handelen. Wil jij bijdragen aan onze ambitie? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Een open sollicitatie sturen mag ook!

Goede werkgever

We vinden het belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. Daarom zetten we sterk in op een veilige werkomgeving, in het investeren in kennis en bieden we goede salaris- en arbeidsvoorwaarden. De voorwaarden download je onderaan deze pagina. Bij Twence vind je de nieuwste techniek en mega-installaties. We kijken hoe we onszelf op alle terreinen kunnen verbeteren en dus continu blijven innoveren. Dat doen we samen met kennisinstellingen, aandeelhouders en bedrijfsleven. Dus heb je een goed idee, dan krijg je de ruimte dit uit te werken.

Diversiteit en inclusie

Twence staat voor een diverse samenstelling van haar personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Iedereen moet zich vrij, welkom en veilig voelen. Het maakt niet uit welke leeftijd, genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit, geloofsovertuiging of capaciteiten je hebt. We staan open voor reacties van sollicitaties uit ondervertegenwoordigde groepen. Wij hebben een verhaal, doe met ons mee.

Ontmoet collega’s en ontdek hun passie voor Twence!

COX 8867 1

‘Ik houd ervan om nieuwe samenwerkingen te verkennen’

Lees meer
Jeffrey Boom Testimonial GCOX2395

‘Ik kan mij volledig focussen op innovatieve projecten’

Lees verder
Dominique Oberjé Testimonial

‘Ik krijg de ruimte om door te groeien’

Lees verder
Marjolein Houwer Testimonial GCOX2447 1

‘De wereld mooier, schoner en socialer maken. Bij Twence komt dit allemaal samen’

Lees verder

Twence. Trots, energie, kracht.

Tumbnail werkenbijtwence S

Het dna van onze medewerkers

Passie
Passie
Wij werken met energie en plezier aan zaken waarop we trots zijn. Dit doen we door samen de schouders eronder te zetten en elkaars talenten te benutten.
Daadkracht
Daadkracht
Wij werken resultaatgericht op basis van heldere doelen, duidelijke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. We werken vanuit eigenaarschap en zijn proactief.
Vertrouwen
Vertrouwen
Wij werken vanuit vertrouwen, op een open en eerlijke manier met elkaar in een veilige omgeving. Wij spreken ons uit en elkaar aan, waarbij ruimte is om te leren van gemaakte fouten.

Download onze belangrijkste voorwaarden en regels

  1. CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Download

Neem contact op

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over werken bij Twence? Neem rechtstreeks contact met ons op.

Reactie binnen 2 werkdagen
Gisela Kemna LinkedIn