Doe mee aan de kennisquiz!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Niet alleen het design heeft een frissere uitstraling gekregen, ook de functionaliteiten en navigatie zijn verbeterd.

Twence home 02

Deelname aan de kennisquiz is niet meer mogelijk!

Deelname aan de kennisquiz was mogelijk tot 1 november 2021. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Weet jij alles over Twence?

Doe mee en maak kans op een Google Nest thermostaat! Om je alvast kennis te laten maken met onze nieuwe site, hebben we een leuke kennisquiz online gezet. Alle antwoorden zijn op de website te vinden. Zo heeft iedereen evenveel kans om te winnen. Deelnemen aan de kennisquiz van Twence kan tot 1 november 2021!

Start de quiz
Door mee te doen, maak je kans op één van de Google Nest thermostaten t.w.v. € 219,-. Dus waar wacht je nog op? Klik op de ‘Start’ button in de onderstaande afbeelding en doe mee!

Google Nest thermostaat
De Google Nest thermostaat zorgt voor de gewenste temperatuur op het juiste moment. Hij bespaart energie door de temperatuur te verlagen als je weg bent. De Google Nest thermostaat is geschikt voor alle cv-ketels. Ook heeft de thermostaat een groot en duidelijk scherm met de tijd en temperatuur. Deze licht op bij beweging. Sluit de Google Nest aan op je wifinetwerk in huis en bedien hem op afstand met de Nest-app op je smartphone of tablet. Elke maand krijg je een overzicht van de verbruikte energie. Zo weet je precies wat je maandelijks aan energiekosten kwijt bent.