Auto over de kop op veiligheidsmarkt van Twence

Afgelopen week was het de landelijke Week van de Veiligheid. Tijdens deze week wordt extra aandacht besteed aan veilig werken, gezondheid en vitaliteit. De Week van de Veiligheid is opgezet door onze brancheorganisatie, de Verenging Afvalbedrijven (VA). Twence sluit jaarlijks aan bij deze veiligheidsweek.

Auto over de kop

Veiligheidsmarkt
Op donderdag 8 juni organiseerde Twence, net als vorig jaar, een veiligheidsmarkt. Zowel interne als externe standhouders brachten verschillende onderwerpen op het gebied van veiligheid, gezondheid en vitaliteit onder de aandacht.

Het spektakelstuk van dit jaar was de auto over de kop. Deelnemers aan de veiligheidsmarkt konden ervaren hoe het is als je met je auto over de kop slaat. En hoe je veilig uit de auto kunt komen als je ondersteboven in de gordels hangt.

Daarnaast waren er ook andere activiteiten georganiseerd waaronder praktische ervaring met mobiele arbeidsmiddelen zoals een heftruck, toelichting op de duurzame verwerking van afgedankte werkkleding en een digitale toolboxen over veiligheidsonderwerpen.

Bezoekers
Mede door het mooie weer werd de veiligheidsmarkt goed bezocht. Met zo'n 100 bezoekers verspreid over de dag kijken we terug op een succesvolle veiligheidsmarkt.

Samenwerking
De veiligheidsmarkt werd mede mogelijk gemaakt door: Heigo, IVM, Acrentis Learning, BLOM en NIV.

Bezoekers bewuster maken van de risico's en het verhogen van de veiligheid op ons terrein is ons doel. Dat is waar we het allemaal voor doen.

We werken veilig of we werken niet.