Stenau bezoekt Twence

Alle directieleden en de Raad van Advies van STENAU Entsorgungs- und Kreislaufwirtschaft GmbH & Co. hebben een bezoek gebracht aan Twence voor een presentatie en een rondleiding. Stenau is een middelgroot containerbedrijf met diverse op- en overslaglocaties in het Euregiogebied, waaronder Ahaus, Gronau en Nordhorn.

231120 Bezoek Stenau

Twence werkt al ruim 15 jaar zeer goed samen met Stenau en ontvangt jaarlijks circa 50.000 ton hout en bedrijfsafval voor onze Biomassa-energiecentrale en afvalenergiecentrale. Het is een zeer duurzame en langjarige samenwerking die Stenau ziet als belangrijke bouwsteen voor hun toekomstige ondernemingsstrategie in het Euregiogebied.

Twence is voor het familiebedrijf de meest nabijgelegen afvalverwerkingsinstallatie. Vanuit de Duitse overheden in de Euregio en met hen verbonden private ondernemingen is er de afgelopen tijd bijzondere aandacht voor de rol van Twence als publiek Euregionaal duurzaamheidsbedrijf en voorloper in de sector. Stenau is inzamelaar van onder meer grofvuil, huishoudelijk rest- en gft-afval van ongeveer één miljoen inwoners in de Duitse Kreisen Borken, Steinfurt, Graafschap Bentheim en Diepholz.

Het was een geslaagde bijeenkomst, waarbij onze toekomstvisie en de meerwaarde van ons grensoverschrijdende partnerschap voor nu en de toekomst werd bevestigd!