Update 16/3: Coronavirus

Twence neemt het Coronavirus erg serieus. Het is ook onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze grootste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van het verwerken van uw afval, reststoffen en de levering van energie en grondstoffen.

Luchtfoto Twence 2

Continuïteit van dienstverlening
Wij doen er alles aan om onze dienstverlening en activiteiten te garanderen. We kunnen op dit moment ons werk uitvoeren, zoals u dat van ons gewend bent. We blijven uw afval verwerken tot grondstoffen en energie. Maar daar hebben wij uw medewerking hard voor nodig.

Maatregelen
Twence probeert het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van de bedrijfsvoering te blijven waarborgen. Wij vragen hierbij ook uw medewerking en flexibiliteit:

  1. Houd u aan de, overal in Nederland geldende (en in het Engels, Duits en Pools vertaalde), standaard hygiënemaatregelen;
  2. Houd minimaal 2 meter afstand van elkaar en voorkom fysiek contact;
  3. Uw chauffeurs worden verzocht zoveel mogelijk in de cabine van de vrachtwagen of machine te blijven. Het is deze weken niet toegestaan voor de chauffeurs om de acceptatie-units van onze controleurs te betreden. Dit is ook als zodanig aangegeven op de toegangsdeuren;
  4. Indien er documenten ondertekend moeten worden (denk aan afleverbonnen of begeleidingsbrieven), dan wordt verzocht een eigen pen te gebruiken en persoonlijk contact te vermijden.
  5. Volg verder de aanwijzingen van onze medewerkers.

Transporteurs, die in opdracht van Twence rijden, worden geacht zich aan de maatregelen van Twence te houden en aan de maatregelen, die bij het leveradres gelden.

Strikt toegangsbeleid
Wij hanteren bij Twence een strikt toegangsbeleid. We vinden het belangrijk de gezondheid te kunnen garanderen. Niet alleen van onze medewerkers, maar ook van contractors en van alle personen die bij ons afval, grondstoffen of materialen aanleveren of afhalen. Iedereen die de voorbije 14 dagen in contact is geweest met COVID-19 patiënten of personen die ziektesymptomen vertonen, mogen het Twence terrein niet betreden. Dit geldt ook voor personen, die zelf de ziekteverschijnselen vertonen, te weten: koorts (> 38 graden Celsius), hoesten, benauwdheid of verkoudheidsklachten.

Vragen? Laat het ons weten.
Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met 074-240 44 44 of communicatie@twence.nl.

Dank voor uw begrip. Laten we zorgen voor elkaar.