Even voorstellen...

In het afgelopen jaar is ons salesteam flink uitgebreid. In dit bericht stellen onze nieuwe collega's zich graag aan je voor.

Team 1200x900
Ellen

Ellen Meijer – Rientjens, Medewerker commerciële binnendienst

Ik ben Ellen Meijer en werk nu iets meer dan een jaar bij Twence. Sinds 3 maanden werk ik op de Salesafdeling als Medewerker commerciële binnendienst.

Persoonlijk contact met klanten vind ik erg leuk. Daarnaast ontzorg ik klanten graag met al hun vraagstukken. En waar nodig zoeken we samen naar een passende oplossing. De bijbehorende administratieve werkzaamheden doe ik met plezier.

Ondanks dat Twence een indrukwekkend en groots bedrijf is, zijn de lijnen tussen verschillende afdelingen kort. Dat maakt het werken bij Twence voor mij erg prettig. Ik ga daardoor iedere dag fluitend naar mijn werk.

Janneke

Janneke Lunding, Medewerker commerciële binnendienst

Mijn naam is Janneke Lunding. Ik ben per 1 juni in dienst gekomen bij Twence op de afdeling Sales.

In deze veelzijdige functie van Medewerker commerciële binnendienst, zorgen wij voor de juiste communicatie en administratieve afhandelingen. Daardoor kunnen alle vrachten zonder problemen van A tot Z verwerkt worden.

Werken bij Twence is voor mij een enorme uitdaging. Elke dag is anders en de bereidheid en betrokkenheid onder de collega’s is groot. Dit ervaar ik als zeer positief. De vele projecten waar Twence aan werkt, maakt dat het werk blijft inspireren.

Niek

Niek Schutmaat, Medewerker commerciële binnendienst

Mijn naam is Niek Schutmaat en ik ben werkzaam bij Twence op de afdeling Commerciële binnendienst.

Mijn doel is om op basis van het verkoopbeleid en het accountplan omzetdoelstellingen te realiseren. Door contact te leggen met potentiële en bestaande klanten. Daarnaast verricht ik tal van ondersteunende werkzaamheden.

Door de kansen die Twence mij gaf, heb ik mij de laatste 3 jaar verder kunnen ontwikkelen. Vanaf januari start ik in mijn nieuwe functie van Accountmanager.

De werkzaamheden die bij mijn nieuwe uitdaging horen en waar ik me vanaf januari op ga richten zijn:

  • het onderhouden en verder uitbouwen van bestaande relaties;
  • het aantrekken van nieuwe relaties, zowel nationaal als internationaal.

Als Accountmanager van de leverancier van grondstoffen, wil ik de gestelde resultaatdoelen op het gebied van kwaliteit, volume en marge behalen.

Deze doelstellingen en ambities maken het werken bij Twence voor mij uitdagend en leuk!

Micha M

Micha de Jong, Portfoliomanager energie

Mijn naam is Micha de Jong. Ik werk nu bijna een jaar bij Twence als Portfolio Manager Energie.

Mijn verantwoordelijkheid is het strategisch beheer van de energieportefeuille en de accounts met betrekking tot deze energielevering.

Twence is voor mij een ontzettend interessant bedrijf om voor te werken aangezien Twence de grootste duurzame energieproducent van Overijssel is. Op het gebied van energie is er veel potentie voor de komende tijd en dat maakt Twence voor mij een aantrekkelijke werkgever.

Christian nieuw

Christian van Dijk, Medewerker commerciële binnendienst

Ik ben Christian van Dijk en sinds juni 2021 in dienst bij Twence. Ik ben werkzaam op de afdeling Commerciële binnendienst.

Omdat ik in mijn werk een goede combinatie zocht tussen commerciële aspecten en het ontzorgen van relaties, heb ik voor Twence gekozen. Ik ben de schakel tussen Sales en onze klanten.

Als klant word je bij Twence compleet ontzorgd als het gaat om vraagstukken over afval en energie.

Wat mij met name opvalt, is de grootte van het bedrijf maar tegelijktijdig ook de korte lijntjes met de verschillende afdelingen.

Dit maakt het voor mij prettig om bij Twence te werken. Zodat je samen met je collega’s altijd tot een passende oplossing komt voor de klant.