Veiligheidsmeldingen

Twence bevordert haar medewerkers om meldingen te maken over onveilige situaties. Door dit consequent te doen krijgt de afdeling Veiligheid volledig en trendmatig inzicht in waar verbetermogelijkheden liggen.

COX 9702

Dit zorgt er bovendien voor dat medewerkers steeds alerter worden op onveilige situaties. Voor Twence is dit goed nieuws, want hoe alerter de medewerkers, hoe minder ongelukken er gebeuren.

De veiligsheidsmeldingen zijn divers. Denk bijvoorbeeld aan het niet dragen van de juiste beschermingsmiddelen, risico’s met draaiende onderdelen of verkeerde afzettingen bij hijswerkzaamheden.

Alle Twence medewerkers hebben de mogelijkheid om meldingen te doen via een meldingen systeem. Op dit moment wordt er aan gewerkt om dit ook voor contractors en leveranciers mogelijk te maken. Want ook zij kunnen getuige zijn van onveilige situaties.

Als een contractor of leverancier nu een onveilige situatie waarneemt, dan kunnen zij dit doorgeven aan de opdrachtgever of een andere Twence medewerker. Op deze manier kan er direct een melding gemaakt worden in het systeem.