‘Ik houd ervan om nieuwe samenwerkingen te verkennen’

Na verschillende commerciële rollen in de transportbranche, besluit Jeffrey Martinec op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, dit keer buiten de logistiek. Toen hij de vacature van Product Manager zag, kende hij Twence nog niet, behalve dat er afval werd verwerkt.

COX 8867 1

Vrijheid om zelf invulling te geven

“Toen ik mij verdiepte in de organisatie zag ik dat er veel meer dan dat gebeurde. Met name het duurzame karakter sprak mij aan. Ik kende iemand die al bij Twence werkte, hem heb ik gebeld om te informeren naar de cultuur van de organisatie”. Het antwoord gaf de doorslag voor Jeffrey en hij solliciteerde. Inmiddels werkt Jeffrey al een aantal jaren als Product Manager binnen de afdeling Sales. Toen hij startte was de functie nieuw bij Twence. “Juist het zelf vormgegeven van de functie paste goed bij mij. In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor het op de markt brengen van de output van de installaties van Twence, rekening houdend met de wet- en regelgeving. Daarbij kun je denken aan de CO₂, afkomstig uit de CO₂ afvanginstallatie, metaal en bodemas, afkomstig uit het verbrandingsproces. Ik haal informatie op uit de markt en vertaal dit in mogelijkheden voor Twence. Zo kun je ook werkzaamheden naar je toetrekken. Een proactieve houding wordt hier op prijs gesteld.”

Jeffrey Martinec

Collegialiteit om elkaar verder te helpen

Als Product Manager binnen het salesteam heeft Jeffrey vaak hele specifieke kennis. Toch zoekt hij zijn collega’s regelmatig op om te sparren. “Geef mij maar wat richtlijnen en ik ga aan de slag. Ik ben praktisch ingesteld, een echte doener. Dus als het om nieuwe materie gaat, verdiep ik mij hier goed in. Maar het is daarnaast prettig om zaken af en toe ook vanuit een ander perspectief te bekijken en te toetsen. Bij Twence wordt hier altijd tijd voor gemaakt. Regelmatig steken we even de koppen bij elkaar. Er is veel collegialiteit om elkaar verder te helpen.”

Altijd ontwikkeling

“Twence heeft ambitie en visie om de regio te verduurzamen. Daarnaast zijn er ook volop ontwikkelingen in de markt” geeft Jeffrey aan. “Hierdoor is het nooit saai, er zijn altijd interessante ontwikkelingen gaande op het gebied van duurzaamheid. Hiervoor probeer ik nieuwe deuren open te zetten en verken ik nieuwe samenwerkingen. Om van daaruit weer iets nieuws op te bouwen.“